Catering

Japonski catering - sushi krožnik

Japonski catering na dogodkih

Japonski catering vam bo popestril vaše druženje. Svoji družbi lahko ponudite nekaj drugačnega in zelo okusnega. Chef Shin Sato vam bo pripravil catering za manjše ali večje število gostov na želeni lokaciji. Menu bo prilagojen vašim željam. Ljudje so navadno navdušeni nad sušijem, kot tudi nad mesnimi in vegetarijanskimi specialitetami.

Catering je lahko organiziran kot samopostrežni japonski buffet ali kot gostija, kjer se gostom hrana streže za mizo v večih hodih.

Japonski catering na dogodku za 10 oseb stane od 34€ po osebi.

 Japonski catering pri vas doma

Japonski catering

Japonski catering lahko organiziramo za ožji ali širši krog vaših prijateljev pri vas doma. Japonski chef Shin Sato bo prišel k vam in pri vas serviral, lahko pa tudi v celoti pripravil vašo pojedino. Jedilnik bo prilagodil vašim željam. Za tiste, ki radi kuhate, je to tudi odlična priložnost, da se naučite sami pripraviti kakšno japonsko specialiteto. Shin tudi sicer pripravlja tečaje japonske kuhinje.

Preverite, ali je Shin v času vašega dogodka prost! Posvetujte se o menuju in oblikujte kulinarično doživetje, ki vam je pisano na kožo!

Kontakt: sato.o.bento@gmail.com ali 040 301 373

 

V nekaterih japonskih jedeh so prisotne sestavine kot so: meso, ribe, raki, morski mehkužci, jajca, soja, gluten, sezam.